pengiriman barang bébas
karanjang 0

Apron pakéan masak pikeun awéwé

€ 3.90 eur € 5.46 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Dijieunna tina lawon poliéster, nu apron kalayan design dipariksa nawarkeun perlindungan ngalawan spills, splashes atawa rupa dahareun tugas sapopoé. Aya dua kantong dina hareupeunana mana anjeun bisa meunang barang mangpaat pikeun masak sarta utensils dapur lianna.

Apron husus dirancang pikeun awéwé nu nyadiakeun duanana pesona ka dapur tapi ogé bisa dipaké dina réstoran, snack atawa malah di bakery nu.

kaunggulan:

  • gampang pikeun ngalaksanakeun jeung merenah
  • mesin bisa diumbah, resists wrinkling sarta hargana murah

fitur:

  • lebar: 52 cm
  • hem 70 cm
  • panjangna: 76 cm
  • alesan: kotak
Produk dijual Tunggal

Ngan aya di warna ieu.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur