pengiriman barang bébas
karanjang 0

Tapis de cuisson et pâtisserie avec rebords pour vos gâteaux roulés ou viandes

€ 16.45 eur € 32.90 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Ce tapis de four est très pratique pour différentes recettes salées ou sucrées telles que les viandes, pizzas, génoises ou entremets individuels.

Doté d'un rebord qui empêche le jus de se renverser, votre four restera également propre pendant la cuisson.

Fini les préparations qui collent et qui sont difficiles à démouler de leur plaque grâce à son revêtement anti-adhérent.

Très souvent utilisé pour rouler les gâteaux, le produit est très flexible et sans danger (inodore/insipide)

fitur:

  • matière en silicone de qualité alimentaire sans BPA
  • 2 tailles approximatives : 36 x 28 x 1,5 cm / 30 x 25 x 1,5 cm
  • poids net : 250 g - 148 g
  • peut supporter une température allant de - 50 °C à 220°C
  • se nettoyer facilement au lave-vaisselle ou à la main (eau chaude savonneuse et éponge)

Produk dijual individual.

Disponible uniquement en marron chocolat.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur