pengiriman barang bébas
karanjang 0

Tapis de réfrigérateur maison cuisine anti-salissure/bactérien/moisissure/humidité fruits et légumes

€ 12.95 eur € 25.90 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Garder plus longtemps vos fruits et légumes au réfrigérateur est possible actuellement : il suffit de placer ces tapis colorés dans le bac à légumes et compartiments de votre frigo.

Puisqu'il s'agit d'un endroit où la ventilation est très rare, sa structure alvéolée permet à l'air de circuler librement en-dessus ou dessous de vos aliments tout en les préservant des moisissures et bactéries.

La napperon est adaptée à toutes types de surface : réfrigérateur, placard/tiroir de rangement et peut également servir de dessous de plat.

kaunggulan:

  • matière en plastique EVA
  • permet de garder le frigo propre et loin des bactéries
  • peut être découper pour s'adapter à toutes les surfaces
  • inodore/insipide
  • se nettoie facilement à l'eau savonneuse
  • Ukuran: approx. 45 29 cm x

Lot de 4 tapis.

kelir sadia: Vert clair, Rose, Bleu ciel.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur