pengiriman barang bébas
karanjang 0

Mat \ masak Siapkeun pikeun macaroons 42 - kapang Silicone

€ 66.10 eur € 92.54 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Euweuh kawas saeutik macaroon homemade alus pikeun marengan teh, kopi atanapi ngan mun snacks barudak!

Ngajalajah penting dapur baking mat keur nyieun macaroons pantes hiji kang Oki pastry hébat.

cooktop Ieu nawiskeun gampang tombol meunang 42 sahiji ukuran anu sarua.

Produk dijieun tina silicone tahan kacida fléksibel sarta pohara panas, persiapan geus gancang démoulera jeung perawatan atanapi beberesih geus rengse gampang di dishwasher atawa ku leungeun.

set teh ngawengku hiji baking mat macaroon + stencil husus kalawan 4 bushes hiasan.

fitur:

  • dahareun silicone kelas, non-toksik sarta ramah lingkungan
  • lalawanan ka hawa tina tina - ° C pikeun 40 230 ° C
  • panas-reflective palapis, anti napel permukaan
  • 48 ukuranana sarua cavities (3,8 cm diaméterna)

Ukuran: x 39,0 29,0 0,3 cm x.

Produk dijual individual.

Kelir sadia: hob coklat + stencil \ finials hiasan coklat warna \ transparan.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur