pengiriman barang bébas
karanjang 0

Tasse à vin sans pied incassable en silicone

€ 7.77 eur € 15.54 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Buvez avec nos verres sans pied très pratiques et colorés. Fabriquées à partir de silicone flexible, ces tasses à vin sont parfaites pour des voyages ou soirées barbecue en famille.

Sa matière en silicone rend le produit incassable et flexible, vous pouvez dans ce cas le ranger facilement dans votre sac ou panier.

Le petit récipient passe facilement au lave-vaisselle, à l'évier et ne laisse pas de tâche.

Une bonne idée cadeau pour les passionnés de vin.

fitur:

  • matière en silicone de qualité alimentaire sans BPA
  • convient également pour eau minérale, jus de fruit, cocktail, etc ...
  • inodore et insipide
  • tasse sans pieds
  • taille : 90 x 70 x 70 mm
  • épaisseur : 3 mm

Produk dijual individual.

kelir sadia: Orange, Bleu, Vert, Violet, Blanc.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur