pengiriman barang bébas
karanjang 0

cup anggur tanpa suku silicone unbreakable

€ 7.77 eur € 15.54 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Inuman jeung gelas bébas kami leumpang gunana sarta warni. Dijieun tina silicone fleksibel, gelas anggur ieu sampurna pikeun lalampahan atawa soré barbecue kulawarga.

Bahan silicone ngajadikeun eta produk unbreakable sarta fléksibel, anjeun tiasa dina hal ieu gampang nyimpen eta dina kantong anjeun atanapi karinjang.

Wadah leutik pas gampang di dishwasher nu, tilelep tur daun euweuh pakasaban.

Hiji gagasan kado alus keur pencinta anggur.

fitur:

  • Dahareun kelas bahan silicone BPA
  • ogé cocog pikeun cai mineral, jus, cocktail, jsb ...
  • euweuh bauan na hambar
  • cup tanpa suku
  • Ukuran: x 90 70 70 x mm
  • ketebalan: 3 mm

Produk dijual individual.

kelir sadia: Jeruk, Bulao, Héjo, Ungu, Yuda.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur