pengiriman barang bébas
karanjang 0

gas obor BBQ - Dapur obor

€ 19.41 eur € 30.81 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Ngamimitian seuneu di barbecue, a torek téh alus tapi obor gas téh hadé tur salamet!

Aman tur gampang ngagunakeun, obor ngabogaan tombol pikeun nyaluyukeun inténsitas tina seuneu nu dipikahoyong. Hal ieu paling mindeng dipaké pikeun terang a kémping seuneu atanapi barbecue tapi anjeun oge bisa make eta dina masak pikeun caramelize, kaduruk atawa tambahkeun hiji Santika tina warna jeung pangan.

parabot ieu beak kacida alusna panginten tetep salami mungkin seuneu jeung desain ergonomic ngamungkinkeun fit nyaman dipaké. Anjeun tiasa nyaluyukeun hawa seuneu nepi ka 1300 ° C, idéal pikeun las

fitur husus:

  • pikeun kantétan ka tank butane
  • bahan stainless steel + palastik
  • ignition éléktronik otomatis
  • nilai durukan: 50 - 140 g / h
  • Ukuran (LxWxH): x 17,5 6 4 x cm / beurat: 0.200 kg

Produk dijual individual.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur