pengiriman barang bébas
karanjang 0

Slicer muih akalna

€ 0.00 eur € 14.99 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

FREE ! Ne payez que les frais de gestion.

Coupez des parts de gâteau en quelques secondes !

Cet ingénieux trancheur de gâteaux est là pour vous aider à découper facilement et parfaitement un morceau de gâteau de manière égale sans faire de miette. Il suffit de pousser le trancheur sur le gâteau, le serrer légèrement, vous pouvez alors déposer la part dans l'assiette de votre convive avec facilité. À vous les anniversaires et fêtes sans miette !

ukuran: 20cm x 15cm x 10cm

  • kaunggulan:
  • kasehatan : Vous ne touchez pas le gâteau avec les doigts.
  • kaamanan : Pas de lames tranchantes, sans danger pour les enfants.
  • praktek : Ne fait pas de miette, facile à laver.
  • pambayaran aman

    Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

    Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

    Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

    Deui Duit deui

    Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

    Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

    Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

    Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

    Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


    bagikeun ieu

    Deui ka luhur