pengiriman barang bébas
karanjang 0

Jeung tuang kueh adonan dispenser

€ 19.99 eur € 45.50 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Idéal pikeun tuang jeung dosis muih anjeun pikeun pasta, pancakes atawa gelas: eta tuang na dosing pisan gunana dina nuhun pawon pikeun pamakéan nu panggampangna tur bersih na.

Kalawan piston anak, anjeun bisa kalayan gampang ngitung jumlah adonan tuang kana molds atawa kompor.

awakna transparan nu lulus jeung produk ngamungkinkeun ningali jero wadahna.

fitur:

  • bahan palastik
  • Kapasitas: 900 ml
  • gampang pikeun ngabersihan ku leungeun kalawan cai soapy

3 mungkin purchases:

  1. Pangukuran tuang ngawadahan wungkul
  2. Pangukuran tuang ngawadahan + 12 molds cupcakes
  3. Pangukuran tuang ngawadahan + 24 molds cupcakes

Hiji warna.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur