pengiriman barang bébas
karanjang 0
tombol customizable bodas Jaket tekanan Dapur sleeves

tombol customizable bodas Jaket tekanan Dapur sleeves

€ 39.90 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Jaket jeung sleeves pondok bodas kawas nu professional!

Pribados aya ku mintonkeun nami anjeun atanapi anu sahiji jalma rék nawiskeun!

Print ngetik ngaran hareup = Flex

* Metoda Flex of mindahkeun panas maké pencét panas hiji, bahan fléksibel ipis motong kana jalur vektor. beungeut geus caang, lemes jeung rada di lega, sarta kelir pisan awét.

sapuluh snaps

lawon touch lemes

Komposisi: 65% poliéster, 35% Kapas

Grammage: 195 g / m²

Jingjing S 40 42 44 M L XL 46 48 2 50XL

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur