pengiriman barang bébas
karanjang 0
Dapur Jaket leungeun baju customizable tombol tekenan

Dapur Jaket leungeun baju customizable tombol tekenan

€ 39.99 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Veste à manches courtes noire comme les professionnels !

Pribados aya ku mintonkeun nami anjeun atanapi anu sahiji jalma rék nawiskeun!

Print ngetik ngaran hareup = Flex

* Flex : Procédé qui consiste à transférer à chaud, à l’aide d’une presse thermique une matière souple et fine découpée selon un tracé vectoriel. La surface est brillante, lisse et légèrement en relief et les couleurs sont très durables.

sapuluh snaps

lawon touch lemes

Komposisi: 65% poliéster, 35% Kapas

Grammage: 195 g / m²

Jingjing S 40 42 44 M L XL 46 48 2 50XL

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur